Shtyhet seanca lidhur me konfliktin administrativ ndërmjet AL PETROL dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale – Inspektoratit të Punës

Gjykata Themelore , Prishtinë

Monitoruar nga

11:44 / 10 Qershor 2019
[supsystic-social-sharing id="1"]

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti për Çështje Administrative, Seanca e paraparë për ditën e sotme , lidhur me konfliktin administrativ ndërmjet AL Petrol dhe Ministrisë së Punës dhe Mirëqenises Sociale – Inspektoratit të punës është shtyrë për datën 10.07.2019.
Gjyqtari Hajriz Hoti, ka konstatuar se palët janë njoftuar në mënyrë të rregullt dhe të njejtit nuk kanë arsyetuar mungesën e tyre. Andaj në përputhje me nenin 41 paragrafi 3 të Ligjit për Konfliktet Administrative seanca shtyhet për datë të caktuar.

Monitoruese: Zanë Buçinca